Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte?

Bezoek dan eerst één van onze up-to-date showrooms! Dit zodat wij u de veelzijdigheid van onze producten kunnen laten zien. Tijdens het bezoek staat een vakkundig Weru adviseur u te woord en voorziet u van passend advies. Denk aan de keuze van onder andere: kozijntype ‘s, deuren, glas, indelingen, kleuren, hang- en sluitwerk, wijze van montage, afwerking en mogelijke accessoires.

Het grote voordeel van eerst een bezoek aan onze showroom: u bent op de hoogte over de mogelijkheden van onze producten. De keuzes die onze adviseurs, bij uw thuis aan u vraagt, kunt u dan makkelijker begrijpen en beantwoorden.

Voor een bezoek aan één van onze showrooms hoeft u geen afspraak te maken. Aan het eind van het bezoek voorzien wij u graag van de juiste documentatie. Klik onderstaand op de locatie die u wenst te bezoeken voor de openingstijden.

Bot Ramen & Deuren Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 5
1703 DA Heerhugowaard
072-5715957

Naar Heerhugowaard

Bot Ramen & Deuren Zaandam

Provincialeweg 168
1506 MG Zaandam
072-5715957

Naar Zaandam

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze showroom, of bent u reeds bekend met de producten van Bot Ramen & Deuren, vul dan onderstaand formulier in. Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Back To Top