Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Weru, marktleider in kunststof ramen en deuren, biedt u het uitgebreide garantieplan Weru Partner Garant. Naast de zekerheid van een groot merk kunt u zich terecht ‘geborgen voelen’ met deze extra service.

Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst. Zo hoeft u zich zelfs op lange termijn geen zorgen te maken over het functioneren van uw kozijnen. Van de kwaliteit en vakmanschap bij onze exclusief geselecteerde en geschoolde Weru vakbedrijven zijn wij overtuigd. Met Weru Partner Garant krijgt u dit zwart op wit!

Wat is Weru Partner Garant?

Naast de normale productgarantie van Weru en de garantie op de montage door het Weru vakbedrijf, heeft u met Weru Partner Garant de zekerheid dat Weru u terzijde staat indien het vakbedrijf niet meer aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen. Bijvoorbeeld bij een faillissement. Weru neemt in dat geval de verantwoordelijkheden voor de gemonteerde Weru-producten over.*

* Informeer bij Bot Ramen & Deuren naar de voorwaarden voor het Weru Partner Garant.

Hoe krijg ik de zekerheid van Weru Partner Garant?

Nadat de kozijnen bij u zijn gemonteerd en de betaling is voldaan, ontvangt u het garantiebewijs, onderhoudsadvies en aanvraagformulier WPG van Bot Ramen & Deuren. Hierop hebben wij de benodigde gegevens reeds ingevuld. Deze hoeft u alleen te ondertekenen en te retourneren. Bij ondertekening gaat u akkoord met de oplevering van de kozijnen en de voorwaarden van Weru Partner Garant. Bot Ramen & Deuren zorgt dat het formulier bij Weru terecht komt. Weru Nederland B.V. maakt aan de hand hiervan uw persoonlijke certificaat en stuurt dit direct aan u toe.

Showroom Bot Ramen & Deuren

Bezoek de showroom van Bot Ramen & Deuren

In onze showroom in Heerhugowaard en Zaandam kunt u in alle rust kijken en kozijnideeën opdoen. Een vakkundig Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

De showroom bezoeken

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten met diverse Weru producten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Naar referenties

Handleidingen

Een aantal technische handleidingen voor Weru producten. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken.

Naar handleidingen
Back To Top