Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Handleidingen Weru producten

Hieronder vindt u een aantal technische handleidingen voor Weru producten. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken. Voor uitgebreide technische- en gebruikersinformatie van Weru-producten die bij u zijn gemonteerd adviseren u ook graag over een eventuele periodieke controle van uw ramen en deuren.

Onderhoudsadvies?
Uw Weru ramen en deuren vergen minimaal onderhoud. Deze handige tips helpen u om tientallen jaren plezier te hebben van uw kozijnen.

Lege batterijen?
Uw Secur module geeft een signaal dat de batterij leeg raakt? Hier vindt u de handleiding om deze te wisselen.

Monteren en demonteren Secur-module
Bij het demonteren en monteren van de Secur-module is het belangrijk dat de juiste volgorde en instellingen in acht worden genomen. Hier vindt u de juiste beschrijving.

Showroom Bot Ramen & Deuren

Bezoek de showroom van Bot Ramen & Deuren

In onze showroom in Heerhugowaard en Zaandam kunt u in alle rust kijken en kozijnideeën opdoen. Een vakkundig Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

De showroom bezoeken

Onze service

Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw kozijnen.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Back To Top