Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Nooit meer schilderen!

Dat is makkelijk! Met Weru leidt u vanaf nu een ontspannen leven. Dankzij de sterke kwaliteiten van de kunststof van Weru hoeft u nooit meer de ladder op met verf en kwasten om de kozijnen te schilderen. Ook hoeft u niet meer door de knieën om voor- of achterdeur een lik verf te geven. Dat bespaart verf, een professionele schilder en veel energie. Het onderhoud aan uw kunststof kozijnen is minimaal.

De kunststof kozijnen van Weru hebben een lange levensduur en gaan jaren mee. Ook de verschillende Nederlandse weersomstandigheden oefenen geen invloed uit op het functioneren van de kunststof producten van Weru. Ideaal dus.

Kies voor kunststof kozijnen van Weru!
Bot Ramen & Deuren is de specialist voor kunststof kozijnen bij u in de regio.

Showroom Bot Ramen & Deuren

Bekijk referenties van Bot Ramen & Deuren

Wij zijn ruim 55 jaar actief in de bouwnijverheid en sinds 1978 hét erkende Weru vakbedrijf voor Noord-Holland. De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Hier vindt u diverse projecten die wij hebben afgerond.

Inspiratie opdoen

Team met vakmensen

Het vakkundige team van Bot Ramen & Deuren staat voor u klaar met goed advies over de kunststof kozijnen, kunststof deuren en andere kwaliteitsproducten uit ons assortiment. Ook staan onze medewerkers u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van montage.

Duitse topkwaliteit

  • Duits topmerk met een persoonlijke invulling
  • Vooruitstrevende en bewezen techniek
  • Al ruim 55 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen
Back To Top