Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Topkwaliteit kozijnen uit Duitsland

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u jarenlang zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kunststof kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze. De Weru kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste technische-, kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving een blikvanger.

Duitse kwaliteit in diverse landen

De basis voor de huidige Weru-kozijnen werd al in 1843 gelegd met het professioneel beglazen van ramen en deuren en hieruit ontstond de ‘Roll- und Klappladenfabrik’. Momenteel vindt de productie van onze producten plaats in het Zuid Duitse Rudersberg en in Triptis in deelstaat Thüringen. Onze hoogwaardige kozijnen en deuren vinden vervolgens hun weg naar een groot aantal zorgvuldig geselecteerde vakbedrijven in diverse Europese landen. Hierdoor krijgt u altijd het juiste advies en de bijbehorende service.

Vertrouwen

Al vele jaren hebben onderzoek en ontwikkeling bij ons de grootste prioriteit. Hierdoor hebben we bij Weru een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar uw jarenlang op kunt vertrouwen en genieten. Met Weru kiest u dan ook voor de zekerheid van een betrouwbare producent, een perfecte montage, een maxi- male service en continu genieten van optimaal comfort.

Meer weten? Neem dan snel contact op met Bot Ramen & Deuren. De nummer 1 in kunststof kozijnen.

Showroom Bot Ramen & Deuren

De voordelen van Weru kunststof kozijnen

Meer weten over Weru? Ontdek de concrete voordelen

Team met vakmensen

Het vakkundige team van Bot Ramen & Deuren staat voor u klaar met goed advies over de kunststof kozijnen, kunststof deuren en andere kwaliteitsproducten uit ons assortiment. Ook staan onze medewerkers u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van montage.

Duitse topkwaliteit

  • Duits topmerk met een persoonlijke invulling
  • Vooruitstrevende en bewezen techniek
  • Al ruim 55 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen
Back To Top