Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Optimale isolatie, dus altijd comfortabel

‘Een wereld van verschil! Zo comfortabel is het hier in huis nog nooit geweest!’ Een bijzonder mooi compliment van een tevreden klant na het plaatsen van onze kunststof kozijnen met isolatieglas. Het treft precies de kern van Weru: het bijdragen aan optimaal woonplezier door onze kunststof kozijnen. En daar helpen we ú ook graag bij!

Kunststof kozijnen, isolatieglas en woonplezier gaan bij Weru hand in hand. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten kunststof kozijnen en isolatieglas. Precies die uitvoering die bij u en uw woning past. Zo kunt u kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de kou moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en optimaal woonplezier.

En benauwd wordt het nooit, want Bot Ramen & Deuren biedt u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme vergrendelingstanden. Met Weru zit u beslist goed.

Meer weten? Neem dan snel contact op met Bot Ramen & Deuren. De nummer 1 in kunststof kozijnen.

Showroom Bot Ramen & Deuren

Bezoek de showroom van Bot Ramen & Deuren

In onze showroom in Heerhugowaard en Zaandam kunt u in alle rust kijken en kozijnideeën opdoen. Een vakkundig Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

De showroom bezoeken

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten met diverse Weru producten naar volle tevredenheid opgeleverd.

Naar referenties

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.

Back To Top