Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Montage kozijnen het ondergeschoven kindje in advies en offerte?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. Kunststof kozijnen voor uw huis kiest u met zorg uit. Maar het eindresultaat wordt voor een groot deel ook bepaald door de montage en de afwerking. Die factoren zijn vaak onderbelicht in het advies en de offerte, met alle gevolgen van dien. Voorkom onaangename verrassingen en extra kosten achteraf en laat u goed adviseren. In deze online showroom geven we u alvast enkele aandachtspunten.

Hoe kunt u onaangename verrassingen en extra kosten achteraf voorkomen?

  • Laat uw nieuwe kozijnen en deuren zorgvuldig inmeten;
  • Vraag naar de besparingen die kunststof kozijnen opleveren;
  • Kies de juiste beglazing;
  • Vraag naar de montage en de afwerking;
  • Laat u adviseren over het onderhoud;
  • Bezoek een van onze showrooms voor vakkundig advies.

Zorgvuldig inmeten van kozijnen

Worden uw kozijnen in een bestaand huis geplaatst, dan moeten die vanzelfsprekend exact passen qua breedte en hoogte. Dat is een kwestie van goed inmeten. U kijkt het meest naar de binnenkant van de kozijnen. Soms vraagt dat een nette afwerking naar het stucwerk of de vensterbank. Stel dat een bestaande volledig afgetimmerde klassieke vensterbank moet blijven zitten, dan is het belangrijk dat ontstane openingen netjes worden overbrugd. Dit soort situaties vraagt met name om zorgvuldig inmeten.

Transparante en volledige offerte

Bij Bot Ramen & Deuren bespreken we dit vooraf met u, we geven u advies en we komen bij u thuis. Zo krijgt u een transparante, volledige offerte zonder verrassingen achteraf. Uiteraard werken onze vakkundige monteurs de kunststof kozijnen netjes af. Dit wordt vooraf benoemd in de offerte. Zo houdt u bovendien alles in één hand.

Maatwerkmogelijkheden

Hebt u zeer specifieke wensen of heeft u een klassieke aftimmering nodig? Dan is maatwerk noodzakelijk. Hierbij adviseren we u uiteraard ook. Kortom, als erkend Weru-vakbedrijf denken we vooraf met u mee en maken we kosten transparant in de offerte. Op die manier bent u achteraf tevreden met het eindresultaat!

Back To Top