Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Hoe kiest u de juiste achterdeur of terrasdeur?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. U heeft mooie nieuwe raamkozijnen gekozen. Nu nog bijpassende keuken- en terrasdeuren. In deze online showroom ontdekt u waar u op moet letten. Eigenlijk is het kiezen van een keuken- of een terrasdeur bij Weru erg gemakkelijk. De deur krijgt dezelfde kleur als uw raamkozijnen en ziet er qua aanzicht hetzelfde uit. Dat is niet alleen handig, maar ook erg mooi.

Vlak paneel, stapeldorpel of tussendorpel

U hoeft alleen maar na te denken over hoeveel glas u wilt hebben. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een vlak paneel, een stapeldorpel-look of alleen een tussendorpel. Daarnaast kunt u kiezen voor een paneel met of zonder roeden, in verschillende maten en op het glas of in het glas. Op die manier kunt u de keuken- en terrasdeuren bijna geheel aanpassen aan de architectuur van uw woning.

Er zijn nog twee belangrijke punten bij het kiezen van de juiste achterdeur of terrasdeur:

  • Een toepassing van glas boven of naast de deur, ofwel boven- en zijlichten.
  • De veiligheid. In Nederland is de norm standaard conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Gelijksluitende cilinders

Een Weru deur sluit op drie punten en met twee nokken. Er zijn dus vijf aangrijpingspunten. De driesterren-afdekrozet in de schildgreep zorgt ervoor dat inbrekers niet zomaar bij de cilinder kunnen komen. Weru levert naar wens vanuit de fabriek gelijksluitende cilinders voor de voordeur, de achterdeur, de schuifpui en de keukendeur. Zo hebt u genoeg aan één sleutel voor alle deuren.

Sterke en veilige scharnieren

De scharnieren zijn SKG** getest. Zo weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product. Onze standaard scharnieren zijn verkrijgbaar in wit, crème, bruin en aluminium. Voor een wat luxere uitstraling kunt u kiezen voor rolscharnieren. Deze slanke ronde scharnieren voldoen aan de hoogte-eisen qua functionaliteit en design. De rolscharnier is een extra optie en is leverbaar in de kleur zilver.

Welke terrasdeuren en achterdeuren passen bij uw woning?

Dat heeft te maken met de diepte en het soort profiel van uw kozijnen. En combineert u een kunststof met bestaande houten kozijnen? Geen probleem! Want bij Weru Bot Ramen & Deuren kunt u ook houtstructuren bestellen. Niet te onderscheiden van echt hout.

Back To Top