Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Vier slimme budget tips voor het aanschaffen van kunststof kozijnen?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. Hoe u geld kunt besparen bij de aanschaf van kunststof kozijnen? Door slim te kiezen voor dat wat voor u belangrijk is. In deze online showroom krijgt u vier handige tips waarmee u met een kleiner budget toch voor kozijnen en voordeuren van een hoogwaardige kwaliteit kunt kiezen.

Met welke vier tips kunt u met een kleiner budget toch voor kozijnen en voordeuren van een hoogwaardige kwaliteit kiezen?

Tip 1: Stap voor stap vervangen
U kunt natuurlijk uw hele huis voorzien van nieuwe kozijnen, maar met Weru kunt u er ook voor kiezen om uw kunststof kozijnen stap voor stap te vervangen. Niet alleen omdat u kozijnen kunt kiezen die op uw bestaande kozijnen lijken, maar ook omdat Weru het uiterlijk van haar kozijnen gelijk houdt ondanks alle innovaties.

Tip 2: Vlakke kozijnen
Vlakke kozijnen zijn in aanschaf voordeliger dan verdiepte kozijnen, en die staan ook mooi in huizen met een bouwjaar na 1900. U dient er alleen wel goed op te letten dat er aan één zijde van het huis alleen voor vlakke kozijnen of voor alleen verdiepte kozijnen wordt gekozen. Twee verschillende raamkozijnen aan één zijde vallen op.

Tip 3: Gewoon dubbel glas
Dubbel glas in plaats van triple glas kiezen, bespaart aanzienlijk bij aanschaf. Onderzoek toont aan dat triple glas in een bestaande woning niet altijd wordt terugverdiend. Als de vloer, de muur en het dak ook niet optimaal zijn geïsoleerd, dan bespaart triple glas nauwelijks. Dubbel glas heeft ook een hoog rendement.

Tip 4: Gewoon een goede voordeur
Voordeuren zijn er in alle smaken en prijsklassen. Bij Weru zijn er diverse mooie basisdeuren verkrijgbaar.

In onze showrooms in Heerhugowaard en Zaandam reiken we u graag nog meer tips aan die specifiek zijn afgestemd voor uw situatie.

Back To Top