Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Kiezen voor duurzaamheid bij kunststof kozijnen?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. Hoe belangrijk is duurzaamheid bij de keuze van uw kozijnen? In deze online showroom ontdekt u dat duurzaamheid soms heel belangrijk is, maar dat u voor de maximale duurzaamheid niet altijd een bijkomende investering hoeft te kiezen.

Maximum aantal isolerende kamers

Meestal vervangen nieuwe kunststof kozijnen bestaande houten kozijnen. De huizen waar dat zo is, zijn vaak al ouder dan dertig jaar. Geldt dat ook voor uw woning, dan kunt u natuurlijk kunststof kozijnen kiezen met een maximum aantal isolerende kamers. Of overal voor zeer isolerend drievoudig glas dat altijd warm aanvoelt. In de showroom kunt u het verschil echt voelen.

Wat maakt de kunststof kozijnen Weru zo duurzaam?

  • Voor de productie van kunststof kozijnen hoeven geen bomen te worden gekapt;
  • Zeer lange levensduur;
  • Goede isolatie van uw woning;
  • De kunststof kozijnen zijn recyclebaar.

Tal van isolatiemogelijkheden

Maar duurzame kozijnen bepalen maar in beperkte mate de duurzaamheid van een huis. Het dak, de muren, de vloer, tochtkieren en de manier van verwarmen, spelen wellicht een grotere rol. Er is zelfs onderzoek dat aantoont dat de terugverdientijd van zeer duurzame kozijnen in bestaande huizen bijna veertig jaar is. Als uw vloeren en dak bijvoorbeeld niet zijn geïsoleerd. Dus het levert niet altijd een financiële besparing op, al helpt ieder beetje voor een betere wereld.

Toch heeft Weru extreem goed isolerende kozijnen en deuren. Bij nieuwbouwhuizen zijn de duurzaamheidseisen en energienormen maximaal, voor dak, vloeren en muren. Dus ook voor de kozijnen. Daarbij zijn we in Nederland gek op hele grote ramen en dat vraagt ook wat van de sterkte en opbouw van de kozijnen. Dat biedt tal van isolatiemogelijkheden.

Duurzaamheid en kozijnen

Specifiek voor uw huis blijft het een rekensom. Ook omdat er subsidiemogelijkheden en groene financieringen zijn. Wij nodigen u geheel vrijblijvend uit in één van de showrooms van Weru Bot Ramen & Deuren in Heerhugowaard en Zaandam. Wellicht zijn er voor u mooie besparingen te realiseren.

Back To Top