Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Waarom wordt iedereen blij van een hefschuifpui?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. U hebt mooie nieuwe kozijnen gekozen voor uw huis. Vaak vervangen die uw bestaande kozijnen. Een hefschuifpui geeft uw woning een compleet nieuwe dimensie. In deze online showroom ontdekt u waarom huizenbezitters zeggen dat Weru de beste hefschuifpuien van Europa maakt. Qua esthetiek, gebruiksgemak en veiligheid.

Wat zijn de voordelen van een Weru hefschuifpui?

  • Creëer licht en ruimte in uw woning dankzij het panoramisch zicht;
  • Geheel naar wens samen te stellen en de breedte is nagenoeg onbegrensd;
  • Geruisloos en licht te bedienen;
  • Leverbaar met een zeer lage opstap of een unieke drempelloze uitvoering;
  • Potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidswerend en energiebesparend.

Ervaar fenomenaal uitzicht van binnen naar buiten

De meeste mensen weten wel wat een hefschuifpui is, maar toch wordt er vaak voor terrasdeuren gekozen. Terwijl een schuifpui meer voordelen heeft dan u denkt. Veel mensen denken dat terrasdeuren of een schuifpui verschillen qua lichtinval. Dat is niet zo, want er zit nagenoeg evenveel glas in. Weet u wat het echte voordeel is? Het fenomenaal mooie uitzicht van binnen naar buiten! Want er zitten veel minder stijlen in dan in een schuifpui, en daardoor kunt u iedere dag maximaal genieten. Daarnaast hebt u ook geen naar buiten draaiende deuren, dus kunt u uw terras optimaal inrichten. Nog een voordeel van de Weru schuifpui, die is zeer geschikt voor hele grote ramen.

Schuifpui met veiligheidsglas

Vanzelfsprekend staat uw veiligheid voorop en werken we daarbij volgens de veiligheidsrichtlijnen. Een Weru schuifpui met glas tot laag bij de grond, kan dus met veiligheidsglas worden uitgevoerd. Krijgt u zo’n zware schuifpui wel open? Jazeker, daarom heeft Weru een hefschuifpui. Door de hendel te draaien, komen er wielen naar beneden waardoor de hefschuifpui heel licht te bedienen is. Als de schuifpui dicht zit, wordt het wiel weer opgetild zodat de zware schuifpui niet meer op het wiel drukt. Zo worden zogeheten ‘vierkante wielen’ voorkomen en blijft de hefschuifpui geruisloos en licht te bedienen.

Waarom maakt Weru misschien wel de beste schuifpui van Europa?

Om u een antwoord te geven op deze vraag, nemen we u mee terug in de tijd naar de jaren negentig. Toen al heeft Weru bij een woonhuis aan zee – direct aan de kust – een veertigtal hefschuifpuien geplaatst. Winddicht, waterdicht en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid van de klanten. In onze showroom kunt u zelf ervaren hoe makkelijk een hefschuifpui te bedienen is.

Back To Top