Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Hoe krijgt u een correcte offerte?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru Kunststof Ramen & Deuren. Vanzelfsprekend wilt u weten wat nieuwe kunststof kozijnen of een voordeur kosten. Wilt u een correcte offerte, dus zonder verrassingen achteraf? Ontdek in deze online showroom waar een correcte offerte aan moet voldoen. Daarnaast geven we u handige tips bij het kopen van een nieuwe voordeur of kozijnen. Kozijnen gaan lang mee. Dus hoe vaak koopt u in uw leven kunststof kozijnen, misschien één of twee keer? Daarom kunt u vast wat tips gebruiken.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen?

  • Kozijnen in het hele huis vervangen of in delen?
  • Het uitkiezen van opties, zoals: glas, sloten en grepen, een kleur en het soort profiel;
  • Mogelijkheden om te besparen op energiekosten en onderhoudskosten;
  • Vooraf inzicht in alle kosten;
  • Extra aandacht voor montage;
  • Garantie;
  • Onderhoud.

Ervaar de degelijkheid en het gebruiksgemak in onze showrooms

Kozijnen vergelijken is geen appels met peren vergelijken. Het is een fruitschaal vol keuzes, want er zijn veel verschillende soorten kozijnen. Die zien er allemaal anders, maar soortgelijk uit. De demohoek van de verkoper vertelt niet het hele verhaal. In onze showrooms in Heerhugowaard en Zaandam ziet u niet alleen het kozijn, maar ook hoe de grepen eruit zien en u ervaart de degelijkheid en het gebruiksgemak.

Bezoek en advies aan huis

In onze showrooms staan verschillende ramen en deuren in heel veel kleuren en structuren. Ook demonstreren we de mogelijkheden qua ventilatie en raamdecoratie. In een van onze showrooms ziet u hoe uw kozijnen er in het echt uitzien en werken. Maar het meest belangrijke bij het maken van een offerte is een bezoek bij u aan huis. U zult versteld staan van de mogelijkheden en details die bij de montage komen kijken. Daarom komt één van onze specialisten bij voorkeur bij u thuis kijken, voordat die een offerte opstelt.

Bij u op locatie bespreekt onze adviseur de afwerking aan de binnenkant, compleet met de vensterbank en de muren. Ook geven we advies over ventilatie voor specifieke ruimtes in uw huis, de indeling van uw ramen en kozijnen, en het hang- en sluitwerk.

Offerte op maat

Een offerte zonder showroombezoek of zonder bezoek aan uw huis, geeft u zelden een correct beeld van wat u nodig hebt en van wat u mooi vindt. Door een van onze showrooms te bezoeken, weet u zeker dat vooraf overal aan is gedacht en dat u een offerte op maat krijgt zonder verrassingen achteraf.

Back To Top