Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Waarom worden raamdecoratie en ventilatie vaak vergeten?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru. Uw kunststof kozijnen moeten natuurlijk mooi bij uw huis passen. Maar de raamdecoratie en de ventilatie bepalen grotendeels uw woongenot. Daarom helpen we u in deze online showroom bij uw keuzes voor raamdecoratie en ventilatie. Bij nieuwe kunststof kozijnen is aandacht voor ventilatie een echte noodzaak. Want isoleren, betekent goed ventileren.

Lieten bestaande kozijnen veelal lucht langs alle randen en kieren door, na het plaatsen van de nieuwe kunststof kozijnen zijn alle randen en kieren dicht. Dan wordt de ventilatie echt veel belangrijker dan voorheen.

Wist u dat bij alle kunststof kozijnen de ramen naar binnen draaien?

Daarom dient u rekening te houden met het plaatsen van gordijnen, rolgordijnen, vitrage en andere raamdecoratie.

Wist u dat kunststof kozijnen niet alleen kunnen draaien, maar ook kiepen voor ventilatie?

Daarbij kunt u bij Weru kozijnen kiezen voor een optie voor vier ventilatiestanden of voor een optie met een zomer- en een winterstand. Voor permanente ventilatie zonder een raam open te zetten, kunt u kiezen voor een ventilatierooster en kunt u ventileren met de ramen dicht. Een veilig idee! Bijvoorbeeld tijdens uw vakantie.

Altijd een passende oplossing voor raamdecoratie en zonwering

Nu is het een kwestie van de ventilatie per kamer bepalen voor het meest optimale woongenot. Welke ventilate u ook per kamer kiest, bij Weru Bot Ramen & Deuren hebben we altijd een passende oplossing voor uw raamdecoratie en zonwering, zoals:

  • Systemen die met een magneet op het raam worden bevestigd;
  • Kunststof kozijnen die met raamdecoratie tussen het glas worden geleverd;
  • Voor zonwering kunt u ook kiezen voor geïntegreerde zonwering van Weru, geleverd in een kleur naar keuze en bedienbaar met de hand of elektrisch;
  • Tenslotte kunt u per raam bepalen of u een hor wilt plaatsen in de ramen die open kunnen. Ook de keukendeur, de terrasdeur en de schuifpui kunnen worden voorzien van een hor. Zo ventileert u en blijven de insecten buiten.

Kortom, raamdecoratie en ventilatie vragen om een zorgvuldige afweging en om vooruit denken. Ze maken immers onderdeel uit van uw kozijnen.

Back To Top