Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Een kleur kiezen voor uw kozijn?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru Kunststof Ramen & Deuren. Kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen, dus laten we u in de online showroom zien waar u op moet letten als u een kleur kiest. Vroeger waren alle kunststof kozijnen wit, dus dat was makkelijk kiezen. Tegenwoordig zijn er ruim dertig kleuren, met of zonder houtstructuur. Zo vindt u altijd een kleur die bij uw woning past.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een kleur voor kozijnen?

Ondanks alle mogelijkheden kiezen veel mensen voor wit, blauw, groen en rood. Ook antraciet en zwarte tinten worden steeds populairder. Voordat u een kleur kiest, moet u zich bewust zijn van drie aandachtspunten:

  • Welke basiskleur?
  • Hoe wordt de kleur aangebracht?
  • Kiezen voor houtnerf?

Witte of een donkere basiskleur

Ieder kunststof kozijn in de wereld heeft een basiskleur en daaroverheen wordt de kleur naar uw keuze aangebracht. Ook bij Weru is de basiskleur van het raamkozijn wit. Als u het raam opendoet, ziet u een witte kopse kant. Wanneer u bij Weru kiest voor een donkere kleur – buiten en binnen – dan is de basiskleur ook donker. Dat is veel mooier en handig om van tevoren te weten.

Onze kozijnen krijgen hun kleur in de Weru-fabriek

Bij Weru wordt de kleur van uw kozijn in een gecontroleerde omgeving in onze eigen fabriek aangebracht. Nog voordat de kozijnen op maat worden gemaakt, wordt de kleur aangebracht. Ook om het hoekje van het kozijn. Dit is belangrijk omdat ook kunststof kozijnen krimpen en uitzetten.

Kleur met houtnerfstructuur

Wist u dat u ook voor een kleur met houtnerfstructuur kunt kiezen? Hierdoor lijkt het nog meer op een houten kozijn. Wat ook handig is om te weten, is dat u de buitenkant van een kozijn met houtnerfstructuur en de binnenkant zonder houtnerfstructuur kunt laten uitvoeren. Kortom, de mogelijkheden qua kleur en structuur lijken eindeloos. Maar bedenk goed hoe uw keuze er in de praktijk uit komt te zien. Niet alleen bij de aanschaf, maar ook over tien jaar. De experts van Bot Ramen & Deuren adviseren u graag om tot de beste kleurkeuze te komen.

Back To Top