Ga naar hoofdinhoud
072-5715957

Waarom van uw voordeur geen sluitpost maken?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Onze Weru adviseurs staan u graag te woord!

072-5715957

Afspraak maken?

Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Welkom bij de online showroom van Weru Kunststof Ramen & Deuren. Een voordeur kiezen is niet makkelijk. Er is veel mogelijk en de prijzen variëren sterk. Even Google-en op de term voordeur en binnen twee minuten bent u volledig de weg kwijt. Want wat een keuze, wat een mogelijkheden en wat een prijsverschillen. Ontdek in deze video waarom u van uw voordeur geen sluitpost moet maken.

Welke opties zijn er voor Weru voordeuren?

  • Verdiept kozijnprofiel;
  • Composiet-stenen onderdorpel;
  • Autolock slot;
  • Figuurglas;
  • Grepen;
  • Scharnieren;
  • Brievenbus;
  • EasyLock;
  • TwinLock.

Duidelijk over de kosten

Laten we beginnen bij de kosten van een voordeur. Veel partijen adverteren met de prijs van een houten voordeur. Daarbij vermelden ze vaak niet de kosten voor een deurknop, slot, brievenbus en scharnieren. Bovendien moet een voordeur ook gemonteerd en afgehangen worden. Daarnaast moet een houten deur van binnen en buiten worden geschilderd. Daarna moet dit om de paar jaar worden gedaan. Voor een voordeur hebt u ook een kozijn nodig. Vaak zitten er ramen aan de zijkant of bovenkant, ofwel een zijlicht of een bovenlicht.

Een goede voordeur is kostbaar, wat voor deur u ook koopt. Daar zijn we bij Weru vooraf heel duidelijk over en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms ziet u wat een mooie basisdeur kost, inclusief montage.

Verdiept kozijnprofiel

In Nederland denken we anders over een voordeur dan in de rest van Europa. In andere landen is de voordeur vaak een echte eyecatcher. Bij ons moet de voordeur ook bij de ramen passen. Dus de meeste mensen die verdiepte kozijnen hebben, willen ook een verdiept kozijnprofiel voor hun voordeur. Bij Bot Ramen & Deuren laten we u graag alle mogelijkheden zien.

Composiet-stenen onderdorpel

Een kunststof voordeur is altijd geplaatst in een kozijn, maar u wilt geen opstaande drempel van 7 centimeter. Daarom kunt u bij Weru kiezen voor een composiet-stenen onderdorpel bij de voordeur, uitgevoerd in een donkere kleur zodat u nauwelijks vuil ziet. In combinatie met de thermische onderbroken sluitstrip is de deur wind- en waterdicht.

Autolock slot

Autolock is een uniek systeem van Weru. Als u de voordeur sluit, wordt die automatisch op drie punten vergrendeld. Hierdoor is de deur volgens Politiekeurmerk “Veilig Wonen” afgesloten. Toch blijft het openen van de voordeur eenvoudig voor u. Van binnen door het bedienen van de kruk en van buiten door het omdraaien van de sleutel.

Figuurglas

Het oog wil ook wat, dus veel mensen kiezen voor figuurglas in de voordeur. Figuurglas is er in vele soorten en vele uitvoeringen.

Maatwerkproduct

Wist u dat Weru geen standaard maten kunststof voordeuren heeft? Een kunststof voordeur is altijd een maatwerkproduct, zodat de deur naadloos past en figuurglas wind- en waterdicht is. Met Weru bent u verzekerd van een goede deur. Maar met het kiezen, begint het moeilijkste gedeelte. Hoe wilt u dat uw voordeur eruit komt te zien? Klassiek of modern? U kunt ook zelf de panelen en de vakken indelen. Kortom, bij het kiezen van een goede voordeur is er genoeg om over na te denken. Wij adviseren u graag over de verschillende deuren en mogelijkheden. De deur staat altijd voor u open!

Back To Top